Ballina Aktualitet Marinela Ziu: Fatura e keqqeverisjes të rilindjes i kushton xhepave tanë 12...

Marinela Ziu: Fatura e keqqeverisjes të rilindjes i kushton xhepave tanë 12 miliardë euro

Marinela Ziu, eksperte në Departamentin e Antikorrupsionit, Aksesit në Shërbime dhe Transparencës në Qeverisje në PD citon raportin e BB ku thuhet se, 40% e shqiptarëve jetojnë me më pak se 5 € në ditë, pra 4 në 10 shqiptarë jetojnë në varferi ekstreme.

Sipas Ziut, kjo ndodh për shkak të keqqeverisjes së rilindjes.

Reagimi i plotë

“Sipas raportit të fundit të Bankës Botërore, 40% e shqiptarëve jetojnë me më pak se 5 € në ditë, pra 4 në 10 shqiptarë jetojnë në varferi ekstreme. Ndërkohë, fatura e keqqeverisjes 7 vjeçare të rilindjes, i kushton xhepave tona 12 miliardë euro.

Nuk jemi të varfër, jemi të vjedhur!”, shkruan Ziu në reagimin e saj.

Exit mobile version