Punonjësit e fasonerisë në protestë për pagat, zyrtarët i kyçin brenda

200 punonjës së biznesit fason në Durrës janë ngritur në protestë për pagat. Teksa kanë protestuar në oborrin e fasonerisë, atyre iu është bllokuar porta nga rojet e kompanisë dhe kanë mbetur të bllokuar brenda.

Arsyeja se pse ata kanë protestuar është se deri më tani nuk i është dhënë paga, dhe as nuk kanë përfituar pagën e luftës. Sipas tyre kompania u ka mbajtur lekët e pagës së luftës që i kanë marrë nga shteti, për shkak se në sistem figurojnë si të larguar nga puna para datës 10 Prill.

fasoneria