Reagon Berisha: Një hajdut për excelencë!

Arbjan Mazniku nenkryetar i Lal Plehut dhe me dy rroga ne Bashki!

Miq, ne nje akt te mirfillt vjedhje te hapur publike merre nje rroge si nenkryetar i Bashkise se Tiranes dhe nje rroge te dyte si administrator i nje ndermarrje po te Bashkise te Tiranes.

Ky hajdut pare excelence me dy rroga ne te njejtin institucion eshte simbol i nje hajnie marramendese te Edvin Kristaq Hajdutit dhe Lal Plehut por kjo do jete subjekt i nje analize tjeter!

Lexoni hetimin e gazetarit investigativ! s.b

Dokumenti – Pas Mira Kazhanit, edhe Arbjan Mazniku merr dy rroga në kohë paqeje dhe lufte

https://ëëë.syri.net/…/pas-mira-kazhanit-edhe-arbjan-mazni…/