Ballina Politikë Video/ Skandali i ngacmimit nga polici në shërbim, ish-deputeti: Llesh Ministri, si...

Video/ Skandali i ngacmimit nga polici në shërbim, ish-deputeti: Llesh Ministri, si faj i pa ndëshkuar

Nga Klevis Balliu

Tashme, të gjithë shqiptarët ftyren e ministrit Lleshi e shohin, te gazi lot sjellesh, te qindra burra, gra e fëmije teë goditur prej tij si në Belfastin e dikurshem apo Pretorian e para Mandeles.

Ky portret mizor si kamzhik i fjalëve, burg burg burg, të Ramës është konkurrent per arrestime politike me cdo diktature.

Po Llesh Minister, ti je policia e Rinasit që vidhet me orar dyqani

Ti je policia e rrahjes në Fier të qytetarve dhe arrestimeve pse duan bukë.

Ti je o Llesh Minister në cdo arë kanabisi, laborator droge të ditur dhe të pa kapur.

E më së fundi je dhe te kjo vidio

Qe nuk bën fjale për idil por për trafik.

Mos ki merak, koha jo për studim, por për akuze publike për ngjashmeërin e portretit tënd me atë të policisë Rilindja, po troket.

Exit mobile version