Ballina Aktualitet Foto/ Denoncimi i ish-deputetit: Shqiptarët në izolim e pa bukën e gojës,...

Foto/ Denoncimi i ish-deputetit: Shqiptarët në izolim e pa bukën e gojës, qeveria lejon shtesë kati në Sky Tower

Endri Hasa

Ndërkohë që Shqiptarët janë mbyllur në shtëpi dhe nuk lejohen të dalin, punimet për shtesat e kateve tek Sky Tower vazhdojnë pa pushim çdo natë.

Katet shtohen pa limit duke cënuar dhe sigurinë e vetë godinës sepse uria e për të vjedhur e hajdutve në pushtet nuk ka limit.

Ndërkohë që njerëzit vazhdojnë të rrinë mbyllur për shkak të virusit dhe shumë Shqiptarë po vuajnë për bukën e gojës qeveria nuk i ndihmon sepse ka ikur në drejtim të pa ditur.

Kllouni 🤡 dhe sejmenët e tij kanë vetëm një qëllim të vjedhin dhe perfitojnë sa më shumë në çdo kohë dhe pa limit!

Exit mobile version