Vazhdon vjedhja masive e qytetarëve nga OSHEE me aforfenë e Edvinit!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një tjetër mesazh të një qytetari, i cili denoncon vjedhjen që i bëhet nga OSHEE. Qytetari ka publikuar faturën e energjisë elektrike ku sjhklruan se po pagujnë dyfish energjinë me fatura aforfe.

“Vazhdon vjedhja masive e qytetareve nga OSHEE me aforfene e Edvinit!

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital! sb, shkruan Berisha.

4 13