Sulltan Salep Surreli publikon në Twitter emrin e njerkës së kombit, ndjekësit e tij i përvishen…

Sulltan Salep Surreli publikon ne twitter emrin e njerkes se kombit, Hanem Surreli!

Ndjeksit e tij i pervishen siç e meriton!

Miq, ky nuk eshte postim i rastit pasi kryehorri i lejon vehtes te fyeje dhe poshtroje çdo shqiptar duke u vshpallur si babaj i juaj nderkohe qe perfaqeson nje degjenerate njerezore te zhveshur nga çdo norme, parim dhe moral elementar.

Ne kete kontekst ai provoi se si do reagonit ju ndaj emrit te bashkeshortes se tij, te cilen ne hierarkine e tij ai e presupozon si nena e kombit.

Rradhen tjeter ai do te shkruaj emrin e gjysh Kolekes si gjyshi i kombit dhe vellaçko Olsi Xibrakes si xhaxhai i kombit. Prisni, prisni nuk keni pare gje akoma. sb





Kryeministri Edi Rama është ndër politikanët që përdor më shpesh rrjetin social Twitter, për t’iu përgjigjur akuzave të opozitës.
Por, ditën e sotme, Rama ka bërë një postim të ‘çuditshëm’. Ai ka hedhur në status emrin e bashkëshortes së tij, Linda Rama.






Publikimi i Ramës është përndare tek ndjekësit e tij, të cilët nuk kanë kursyer komentet për këtë postim jo të zakonshëm të kryeministrit.

Pasi qëndroi disa minuta në profilin e tij zyrtar, kryeministri e ka fshirë emrin e bashkëshortes.

Kohët e fundit në tryezën e kryeministrit është vënë re se po përdor dhe syze optike për të lexuar.


rrr