Rama shkruan në Twitter se ka lindur, shpërthejnë komentet: Të të rrojë…. babuç…

Kryeministri Edi Rama ka postuar në Tëitter, një shënim të pazakontë që ka habitur dhe ndjekësit e tij.

“Linda”, ka shkruar Rama në mediat sociale, ku kanë shpërthyer edhe komentete ndjekësit të cilët i thonë të të rrojë, duke e lidhur statusin me gruan e kryeministrit Linda Ramës.

Por Rama e ka fshirë menjëherë postimin e tij pa dhënë asnjë spjegim.

komentet

rama11