Ballina Aktualitet Një vendim i rrezikshëm dhe hakmarrës, Berisha thirrje studentëve të protestojnë

Një vendim i rrezikshëm dhe hakmarrës, Berisha thirrje studentëve të protestojnë

Nje vendim i rrezikshem dhe hakmarres ndaj studenteve!

Pasi i perjashtoi studentet nga çdo lloj pagese tani Edvini i urdheron ata te fillojne mesimin!

Miq, Edvin Kristaq Hakmarrja njoftoi me zedhenesen e tij fillimin e mesimit ne universitetet e vendit. Ky vendim absurd eshte nje akt i papergjegjshem, qe rrezikon shume shendetin dhe jeten studenteve tane.

Ai jo vetem nuk ju dha asnje mbeshtetje burse shtese per periudhen e karantines por i nxjerre ata ne meshire te fatit pa asnje lloj mbrojtje sikur do te hakmerret nda tyre.

Denoj me ashpersine me te madhe kete vendim kriminal dhe ju bej thirrje studenteve te protestojne kunder ketij vendimi armiqesor ndaj tyre.

Te kerkojne:
-pagen qe u takon si shtetas te ketij vendi.
-shtyrjen e fillimit te mesimeve deri ne nje periudhe te sigurte per shendetin e tyre! sb

Exit mobile version