Gafa e Manastirliut me video-regjistrimin…

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, ka dalë me një deklaratë për mediat ditën e sotme të cilën e ka shpërdnarë në rrjetet sociale lidhur me lehtësimin e masave shtrënguese për shkak të koronavirusit.

Por në video-regjistrimin e deklaratës që ka shpërndarë ka ndodhur një incident, pasi gjatë montazhimit të videos me sa duke është harruar të hiqet pjesa ku Manastirliu nuk arrin të vijojë deklaratën pas fjalës “vazhdimësi” ndërsa kërkon që ta ripërsëris.

Ky lapsus është harruar me sa duket të pritet ndërsa është transmetuar në profilin e saj social.