Skandal! Orizi për ndihmat blihet me 4-5 fishin e çmimit, reagon Berisha

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, orizi cilësi e fundit po blehet nga 700 lek të vjetra në 3.000 lek dhe shto dhe shoenzimet operacionale deri te përfituesi, shkon 4.000.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Skandal…..!

Orizi per ndihmat blihet me 4-5 fishin e çmimit! Vjedhjet e Ndrikull Hajni Xhaçkes dhe Edvin Hajdutit me orizin jane njelloj si vjedhjet e ketij te fundit me ndrikull Hajni Masken me maskat!!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital! sb

Pershendetje dr Blerjet e ushqimeve tëshportes nga Ministria e Mbrojtjes eshtë skandaloz.
Orizi cilësi e fundit po blehet nga 700 lek të vjetra në 3.000 lek dhe shto dhe shoenzimet operacionale deri te përfituesi, shkon 4.000.

Po qe se familjeve në nevojë do ju jepeshin bono ose para në dorë , do të blenin 4-5 herë më shumë ushqime me të njëjten vlerë të paketës që shoerndan Ministra Xhaçka me Kompaninë e bashkëshortit Tan Gaxhi.

Prej 5 ditësh, nuk ka ndryshim tabela e ndihmave nga Rezervat e Shtetit….!
Kjo për shkak se Ministria e Mbrojtjes ka bërë vjedhjet më skandaloze me tenderin e ushqime me firmen e zgjedhur nga Tan Gaxhi, bashkshort i Ministres Xhaçka.