Endri Hasa publikon videon: Dëgjojeni kllounin se si mashtron dhe s’di çfarë flet…

Ish-deputeti i PD, Endri Hasa ka publikuart një video me deklaratat e Ramës për Covid-19.

Hasa shkruan në një psotim në Facebook se, konfuzion dhe hatanë e ka bërë ai në trurin e tij të mbrapshtë duke predikuar se si do mbusheshin rrugët me 18.000 të vdekur nga mortja e shekullit.

Postimi i plotë

Dëgjojeni kllounin 🤡 se si mashtron dhe s’di çfarë flet. Konfuzion dhe hatanë e ka bërë ai në trurin e tij të mbrapshtë duke predikuar se si do mbusheshin rrugët me 18.000 të vdekur nga mortja e shekullit.

Kllouni 🤡 t’i lërë shfaqet, të shtojë testimet dhe të lejojë menjëherë fillimin masiv të testimit të antitrupave për kuptuar më qartë gjendjen që të fillojë të çlirohen njerëzit nga mbylljet dhe hapjet e karantinës me Facebook. 👇

https://www.facebook.com/endrihasa.al/videos/689925748501511/