Ballina News Video/ PD përball Ramën me fjalët e veta: Kllouni kryeministër përdor Covid...

Video/ PD përball Ramën me fjalët e veta: Kllouni kryeministër përdor Covid për karrigen e vet

Ish-deputeti Ervin Salianji ka publikuar një video ku shihet kryeministri Rama se si i mashtron dhe tallet me qytetarët! Në një moment Rama e ndryshon tëresisht momentin tjetër për t’i shërbyer pushtetit të tij personal duke u sjellë si klloun!

Postimi i Salianjit

Dëgjoni Edi Ramën se si i mashtron dhe tallet me qytetarët që sot meritojnë qeverisje të pergjegjshme dhe serioze! Shikoni dhe dëgjoni se si çfarë thotë në një moment e ndryshon tëresisht momentin tjetër për ti shërbyer pushtetit të tij personal duke u sjellë si klloun!

Klloun që ndryshon skenar sa herë i duhet të mbajë fort karrigen. që njëherë thotë që koronavirus është grip i zakonshëm dhe pak ditë më pas e quan mortja e shekullit.

Po kujt t’ia thuash këtë?! Kllouni nuk degjon dhe nuk sheh ç’ thotë e bën.
Kllouni e ka mendjen për shfaqje me shpresën se do t’u largojë mendjen shqiptarëve nga hallet dhe do vazhdojë të zhvasë për vete dhe një grup okigarkësh afër tij

Exit mobile version