Nëse lideri suprem lajthiti se bota duhet të merrte shembullin e tij…

Nga Besa PETRITI

Nëse lideri suprem lajthiti se bota duhet të merrte shembullin e tij sesi menaxhohet një pandemi, faktet nuk i japin dot të drejtë.

Ne nuk renditemi te 40 vendet që kanë menaxhuar më mirë pandemine, ama jemi në krah të Azerbaijanit që kemi hequr dorë nga zbatimi i disa neneve Konventes së të Drejtave të Njeriut deri në një kohë të pacaktuar.

Nëse masa (si çdo qeveri socialiste kthen popullin e saj) argetohet me talljen e tij të përditshme, e meriton qeverinë që ka, ndërkohë ne të tjerët kemi nevojë për një qeveri Jo të dhunshme, që mbron të drejtat tona dhe njeh detyrimet që ka ndaj nesh!!!

tab