Pensionisti shpërthen ndaj Ramës: Çohuni ta heqim kokëpalarin! Ky është derr, më gomar se…

Pensionisti shprehet i revoltuar, ndaj kryeministrit duke thënë se, Sa të jetë ky kokëlopa në qeveri ne s’kemi për të parë prokopi.

“Sa të jetë ky kokëlopa në qeveri ne s’kemi për të parë prokopi… I kanë kaluar njerëzit në skizofreni… Maskara kryeministër.

S’më pëlqen kjo mbyllja që ka vënë, ultimatumin. Populli të ngrihet dhe ta heqë me dru”, thotë ndër të tjera qytetari i revoltuar.

“Ky është derr si Enver Hoxha, dhe sa të jetë lopë në qeveri uk kemi për të parë preokopi. Më gomar më edepsez s’ka ardhur ndonjëherë kryeministër. Most ë bëjë si baba se nuk e kemi baba atë qelbësirë, nuk është për fëmijët e tij.

Të gjitha këto fondet, pse s’më ka dhënë ndihmë mua, pension, nga 30 mijë lekë të vjetr e ka lënë popullin. Nuk kam friuikë as nga ai gomari i madh jo nga koronavirusi. Të ngrihet populli me dru ta heqi këtë plehrë, unë dal i pari”, thotë qytetari.