Basha falenderon BE-në për ndihmën e vazhdueshme në përballjen e Covid-19

Basha

Kryetari i PD, Lulzim Basha falenderon BE-në për ndihmën e vazhdueshme dhe solidaritetin ndaj Shqipërisë në përballjen me #COVID-19.

Basha shprehet se, Shqipëria ka shumë nevojë për ndihmë për të mbrojtjur ekipet shëndetësore dhe për sigurinë e njerëzve.

Mesazhi i kryetarit Basha

Mirënjohje për ndihmën e vazhdueshme që vjen nga #EU dhe solidaritetin në përballjen me #COVID19. Shqipëria ka shumë nevojë për ndihmë për të mbrojtjur ekipet shëndetësore dhe për sigurinë e njerëzve.
@EUinAlbania
@LSorecaEU

Kryetari Basha shpërndau twitterin e ambasadorit të Komisionit Europian në Tiranë, Luigi Soreca i cili lajmëroi vendimin e BE që mundëson Shqipërinë të sigurojë paisje për sigurinë shëndetësore nga vendet e Bashkimit Europian qe hy në fuqi në dt 26 prill

bb 1