Strazimiri: Qeveria e shndërroi Krujën nga kryeqendra e fasonerisë në kryeqendrën Covid-19

Nga Gent STRAZIMIRI

Ditën e 44-t të karantinës, Kruja, ish-kryeqyteti i fasonerisë është shndërruar në kryeqyteti i COVID-19!!!

Ka 42 ditë që Lulzim Basha u thotë: MBYLLNI FASONËT sepse janë vatër e sigurtë infeksioni!!!

Ka 44 ditë që HORRI dhe horrat që e rrethojnë dhe e mbështesin nëpër studio, tallen me jetët e shqiptarëve që nxjerrin jetesën duke punuar ne fasoneri, sepse që t’i mbyllësh duhet t’i paguash!

Që t’i paguash duhen lekë!

Që të sigurosh lekët duhet të anulosh konçesionet…

Prandaj Kruja sot është burim infeksioni, jo më burim zhvillimi ekonomik.