Reagimi i fortë i Berishës: Kryehorri i kombit thyen çdo rekord të zi!

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një reagim të tij në Facebook se, me lejet për vizitë shëndetësore, kryehorri i kombit thyen çdo rekord te zi!

“Me lejet per vizite shendetesore, kryehorri i kombit thyen çdo rekord te zi!

Miq, me lejet per vizite shendetesore kryehorri i kombit, ky manjak i semure do te mesoje dhe pashaporten tuaj shendetesore!

Ketu Sulltan Salep Surreli ia kaloi dhe eterve te tij xhelat Enver Hoxhes, Hitlerit shqiptar, Spiro Xhelal Kolekes dhe Kristaq Xhelatit dhe Kim Jong Unit!

Kjo ndodh vetem ne narkoshtetin e vetem ne Europe, narkodiktaturen e tij dhe jo ne asnje lloj rregjimi tjeter! sb”, shkruan Berisha.