Kush është gazetari i prekur me Covid-19

Një gazetar në Shqipëri është prekur nga COVID 19 në Shqipëri.

Lajmi është konfirmuar zyrtarisht nga drejtoresha e ISHP, Albana Fico në përgjigje të interesit të medias.

Ndërsa konfirmoi rastin Fico tha se gazetari është në gjendje të mirë shëndetësore, është vetëizoluar dhe po monitorohet nga mjeku i familjes.

korona 8