Covid-19/ “Boll me eksperimente të dështuara”, mjeku propozon zgjidhjen

Doktor Erion Dasho, ekspert i Shëndetit Publik, përmes një postimi në rrjetet sociale ka deklaruar se i duhet dhënë fund eksperimenteve të dështuara.

Dasho e ka bërë këtë deklaratë në lidhje me masat që janë në fuqi për liridaljen e qytetarëve dhe atyre të rejave që pritet të vihen në zbatim nga e hëna e ardhshme.

Sipas doktorit, duhet që boneset të happen 4 ditë në javë duke përjashtuar thekson ai restorantet dhe baret pa verandë, ndërkohë që shton se fasha orare për tre ditët e tjera tëjavës do ytë ishte zgjidhja e duhur në kushtet që ndodhet Shqipëria.

“Boll me eksperimente të dështuara!

Java me katër ditë pune për të gjithë bizneset (përjashto baret dhe restorantet pa verandë) dhe dalja me fasha orare në tre ditët e tjera do të ishte zgjidhja e duhur për kushtet e Shqipërisë!”, shkruan Dasho.

dasho

1 13