Pse fshihen viktimat? Denoncimi: Dy të vdekur ngo Covid-19 merren nga spitali dhe dërgohen direkt në varreza

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, një punëtor në varrezat e Tufinës i ka treguar se, dy persona të vdekur ngo Covid-19 nga spitali janë dërguar direkt në varreza.

Postimi i ish-Kryeministrti Berisha

Ja si i fsheh vdekjet nga covid 19 Edvin Covid 19/bis me Komitetin e Marshtrimit!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital.

Horra qe ndertojne suksesin mbi kufoma! sb

Mirmengjes Dr isha te varrezat Tufines tani dhe me tregoi puntori dy vete erdhen nga spitali direkt qe kishin vdek me korona. ke te drejte keta i fshehin vdekjet!