Një mirënjohje për Këshillin e Europës për denoncimin e narkoshtetit shqiptar!

Nga Sali BERISHA

Miq, dje, me nje deklarate te veçante te publikuar nga mediat, Keshilli i Europes denoncoi aktet antidemokratike te shkeljes flagrante te Konventes Europiane te te Drejtave te Njeriut nga klika e urryer e Narkoshtetit shqiptar te Edvin Kristaq Mafise dhe Don Agacio Dhuratmadhit!

Ky denoncim publik me pasoja te renda lidhet me:
-Krimet kunder njerezimit qe klika e urryer e Edvin Kristaq Xhelatit dhe Don Agaçio Dhuratmadhit kryene kunder shtetasve shqiptar qe u ndodhen jashte vendi ne momentin e mbylljes se kufijve, mohimin ne nje rast unik ne bote perveç Korese se Veriut nga Edvin Kristaq Xhelati, i te drejtes se patjetersueshme te riatdhesimit dhe kthimit ne atdhe te shtetasve shqiptar.

-Dekretet famzeza dhe staliniste represive, ne te cilat Edvin Kristaq Xhelati dhe Don Agaçio DhuratMadhi dhunojne privatesine dhe te drejtat e padhunueshme sipas Konventes Europiane te te Drejtave te Njeriut.

-Dora e zeze mafioze e narkoqeverise ne kontratat e qerave pra ne çeshtje civile ne shkelje flagrante te Konventave Nderkombetare qe ndalojne edhe fuqite pushtuese te marrin vendime te tilla
-votimi ne parlament ne kundershtim flagrant me Konventen Europiane te te Drejtave te Njeriut i dhjete veprave me burg si nje narkodiktature e vertet dhe si asnje vend i lire ne botes.

Duke falenderuar me mirenjohje Keshillin e Europes per kete ne mbrojtje te demokracise ne Shqiperi, ju bej thirrje te gjithe shtetasve shqiptar qe ndjehen te dhunuar nga ligjet dhe qendrimet e narkoshtetit te urryer te Edvin Kristaq Xhelatit dhe Don Agacio Dhuratmadhit, te padisin keta narkokriminele ne Gjykaten Nderkombetare te Hages dhe Gjykaten Europiane te te Drejtave te Njeriut. sb