Edi Rama nuk mund t’i ikë përgjegjësisë për t’u siguruar shqiptarëve të paktën pagën e mbijetesës

Reagim i Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Gazment Bardhi:

Edi Rama nuk mund dhe nuk duhet t’i ikë përgjegjësisë si Kryeministër për t’u siguruar shqiptarëve të paktën pagën e mbijetesës.

Për qytetarët nuk ka para, nuk ka ushqim, thotë Edi Rama, sepse kanë rënë të ardhurat, ndërsa për oligarkët vazhdojnë pagesat dhe nën mbishkrimin sekret kryehet vjedhje e jashtëzakonshme e parave të qytetarëve me tenderat në këtë kohë krize.

Paratë janë. Mjafton të ndalësh korrupsionin me tendera dhe të anullosh koncesionet korruptive. Qytetarët kanë nevojë për mbshtetje, jo për propagandë e justifikime bajate.