Doktori turk bën zbulimin: Dormasr Alfa, ilaçi turk që shkatërron virusin brenda 72 orëve

SIHARIQ! Gjendet ilaci i covid-19 “Dornase Alfa”. Dr Prof turk hematolog, Ercument Ovali prej 1muaj rri mbyllur me stafin e tij, experimentuan dhe njoftoi qe ilacın e ka gjetur por do e publikonte me dt 23 Prill.

Por nuk priti dhe sot deklaroi: “Ilaci eshte gati, le ta degjoje bota emri i tij DORNASE ALFA, po e publikoj tani sepse s’kemi c’presim mé, smund te sakrifikojme ende koke njerezish, gjilpera ne 72 ore shpartallon virusin e pastron mushkerite”.

Ilaci eshte ekzistues. prodhim i Rosche.