Ballina Editorial Ua ka zënë sytë errësira! Asnjë ndihmë reale, vetëm arrestoni dhe…

Ua ka zënë sytë errësira! Asnjë ndihmë reale, vetëm arrestoni dhe…

Nga Besa PETRITI

Ju mund t’i keni te zena syte nga erresira, adhuroni izolimin e mendjes dhe te shpirtit, por nuk mund te merrni peng nje vend te tere duke na kthyer mbrapa ne izolimin fatkeq te diktatures!

Ju gjeni vende ne burgje per te mbajtur njerez te pafajshem e s’gjeni guxim te prekni fijen e flokut te hajduteve e pengmarresve te se ardhmes tone!

Ju qe keni perzene te rinjte e ketij vendi, mjeke e intelektuale, qe fajesoni kedo ne kohe depresioni social ne te cilin ndodhet vendi yne, e veten tuaj jo!

Ju mund te mbyllni dyert e jetes tuaj, te shpirtvegjelve e te pangopurve qe ju mbajne xhaketat, por nuk mbyllni dot mendjet tona!

Talleni e perqeshni, pastaj arrestoni nxirrni tanke e drone, beni presion e ngjallni panik. Adhuroni veten!!! Asnje ndihme reale. Asnje plan real. Vetem tallu e perqesh. Marrezia e te papergjegjshmeve nuk paska asnje kufi!

Exit mobile version