Rritet numri i të prekurve me Covid-19 në Fier

Tre persona të tjerë rezultojnë Covid pozitiv në  Fier. Kjo është  një  vatër e re dhe mësohet se mostrat janë marrë në datën 14 Prill.

Ka nisur puna për hetimin e kësaj vatre të re si dhe për përcaktimin e personave të kontaktit në  bashkëpunim me qëndrat shëndetësore.

Duke i shtuar këto tre raste, numri i të prekurve në Fier shkon në 35.

banka fier