“Kam qarë si fëmijë”, kush e bëri të derdhë lot futbollistin e famshëm

Futbollisti brazilian, Neymar tregon se ka qarë si fëmijë kur ka parë filmin “Mrekullia në qelinë numër 7”.

Filmi turk “Mrekullia në qelinë numër 7” është padyshim një ndër filmat më të ndjekur të momentit.

Filmi u shikua nga më shumë se 5 milion njerëz kur ishte në kinema, ndërsa tani në këtë periudhë izolimi është kthyer në filmin e preferuar edhe të personazheve të njohur.

Historia e tij ka prekur të gjithë dhe midis tyre edhe futbollistin brazilian Neymar. Përmes një story, Neymar tregon se filmi e ka bërë të qajë si fëmijë.

Historia e tij ka prekur të gjithë dhe midis tyre edhe futbollistin brazilian Neymar. Përmes një story, Neymar tregon se filmi e ka bërë të qajë si fëmijë.

“Ata që kanë fëmijë do të kuptojnë më mirë ndjenjat e mia, pasi të shikojnë këtë film. Filmi shumë i bukur, kam qarë si fëmijët”.

1 42