Video/ Qindra qytetarë në Fier pa asnjë ndihmë, bashkia nuk reagon

Kryetari i degës së PD Fier, ish-deputeti Luan Baçi ka denoncuar sërish sot neglizhencën e bashkisë së Fierit ndaj qytetarëve në nëvojë.

Baçi ka publikuar ankesat e qytetareve të cilët janë braktisur nga basjkia. Bashkia nuk reagon, por vazhdon selektimin e familjeve që do të ndihmohen, në qoftë se do të quhej ndihmë dhe ajo që japin.

Reagimi i plotë i Luan Baçit

Vazhdojne pa nderprerje, çdo dite me dhjetra dhe qindra, ankesa te qytetareve te bashkise Fier.

Jane te braktisur, bashkia nuk reagon, vazhdojne selektimin e familjeve, qe do te ndihmohen, ne qofte se do te quhej ndihme dhe ajo qe japin.

Kriteret jane:

1) Duhet te kene votuar ne 30 Qershor 2019.

2) Duhet te jene te rrethit, familjar miqesor dhe krushqor, te kryetarit.

3) Duhet te jene te rrethit familjar dhe farefisnor te Drejtoreve te bashkise

4) Duhet te jene te rrethit familjar,dhe miqesor te Drejtoreve rajonale.

5) Duhet te jene, te rrethit familjar, dhe farefisnor, te punonjesve te administrates.

6) Duhet te jene, te sektit te rilindjes.

Te gjitha keto raste perfitojne, perjashtohen ata, qe pavaresisht se plotesojne nje nga keto kritere, jane ankuar ose kane bere publik, shqeteslimet qe ata kane, sidomos kur jane ankuar te opozita.

Ata qe, nuk plotesojne keto kritere, nuk mund te perfitojne.

Qytetaret:

Fatri Gashi Cakran.
Vasil Papai Sheq Marinas
Aristir Rrapi Gjokalli

dhe shume te tjere si keta qytetare

I bejne thirrje kryetarit te emeruar te bashkise Fier , Z Subashi ti trajtoje ne menyre te barabarte qytetaret Fierak dhe te zbatoje ligjin e gjendjes se fatkeqesis natyrore.

Gepostet von Luan Baci am Dienstag, 14. April 2020

Gepostet von Luan Baci am Dienstag, 14. April 2020

Gepostet von Luan Baci am Dienstag, 14. April 2020