Berisha publikon videon: Statistika kriminale kundër testimit e Edvin Xhahil Mashtrimit!

Miq, Edvin Xhahil Surreli, kryepidimiologu i Republikes se Surrelit, per te hedhur poshte vleren e testimit te gjere dhe mbrojtur direktiven e tij kriminale politike te testimit te kufizuar (me qellim zvogelimin artificial te permasave te epidemise), thote nuk lejojme testet nga privatet sepse laboratoret e tyre nuk jane te çertifikuar nga OBSH dhe per suksesin e Korese se Jugut ne uljen e vdekshmerise nepermjet testimit tha se Lombardia ka bere 12 mije testime per 1 milion banore, kurse Korea e Jugut ka bere vetem 4100 testime per 1 milione banor keshtu qe testimi nuk ka ulur vdekshmerine!
Mashtrime banale te paskrupullta!

Mashtrimi i pare:

Asnje laborator ne bote per te bere analizat absolutisht nuk çertifikohet nga OBSH. Ky eshte nje trillim i shplare qe synon vetem e vetem per te kontrolluar dhe manipuluar çdo test dhe rezultat te tij dhe per ti dhene se shpejti testet me PPP besnikut murator te partise.
Mashtrimi i dyte:

1-Korea e Jugut ka bere jo 4450 por 9310 testime per 1 milione banor.

2-Italia ka ka bere 755445 teste per 135586 te infektuar. Ajo ka bere vetem:

3- 5,7 teste per 1 te infektuar kurse,

4-Korea e jugut ka bere 477304 per 10348 te infektuar pra
Korea e Jugut ka bere:

5-46 teste per 1 te infektuar.

Dallimi eshte si dita me naten:

1-Korea e Jugut 46 testime per 1 person te infektuar tregon se ka bere testim te gjere depistues. Kurse,

2-Itala me vetem 5,7 testime per person te infektuar ka bere testim vetem diagnostikues.
Ate qe po bene sot Shqiperia.

Rrezultati:

1-Numri i te infektuarve ne Itali 13 here me i madh se sa ne Koren e Jugut.

2-Vdekshmeria ne Itali me 17127 te vdekur eshte 12,63%

3-Vdekshmeria ne Korene e Jugut eshte 1,9%

Ju ftoj te ndiqni videon e meposhtme! sb

Statistika kriminale kunder testimit e Edvin Xhahil Mashtrimit!Miq, Edvin Xhahil Surreli, kryepidimiologu i Republikes se Surrelit, per te hedhur poshte vleren e testimit te gjere dhe mbrojtur direktiven e tij kriminale politike te testimit te kufizuar (me qellim zvogelimin artificial te permasave te epidemise), thote nuk lejojme testet nga privatet sepse laboratoret e tyre nuk jane te çertifikuar nga OBSH dhe per suksesin e Korese se Jugut ne uljen e vdekshmerise nepermjet testimit tha se Lombardia ka bere 12 mije testime per 1 milion banore, kurse Korea e Jugut ka bere vetem 4100 testime per 1 milione banor keshtu qe testimi nuk ka ulur vdekshmerine!Mashtrime banale te paskrupullta!Mashtrimi i pare:Asnje laborator ne bote per te bere analizat absolutisht nuk çertifikohet nga OBSH. Ky eshte nje trillim i shplare qe synon vetem e vetem per te kontrolluar dhe manipuluar çdo test dhe rezultat te tij dhe per ti dhene se shpejti testet me PPP besnikut murator te partise.Mashtrimi i dyte:1-Korea e Jugut ka bere jo 4450 por 9310 testime per 1 milione banor.2-Italia ka ka bere 755445 teste per 135586 te infektuar. Ajo ka bere vetem:3- 5,7 teste per 1 te infektuar kurse,4-Korea e jugut ka bere 477304 per 10348 te infektuar pra Korea e jugut ka bere:5-46 teste per 1 te infektuar.Dallimi eshte si dita me naten:1-Korea e Jugut 46 testime per 1 person te infektuar tregon se ka bere testim te gjere depistues. Kurse,2-Itala me vetem 5,7 testime per person te infektuar ka bere testim vetem diagnostikues. Ate qe po bene sot Shqiperia.Rrezultati:1-Numri i te infektuarve ne Itali 13 here me i madh se sa ne Koren e Jugut.2-Vdekshmeria ne Itali me 17127 te vdekur eshte 12,63%3-Vdekshmeria ne Korene e Jugut eshte 1,9%Ju ftoj te ndiqni videon e meposhtme! sb

Gepostet von Sali Berisha am Donnerstag, 9. April 2020