Foto/ Basha del për të bërë pazarin: Çdo ditë sakrificë për të ruajtur jetën dhe shëndetin është një betejë e fituar

Kreu i opozitës, Lulzim Basha ka dalë sot për të bërë pazarin dhe ka parë respektimin e rregullave te distancimit social.

Në një mesazh në faqen sociale, Basha përsërit sërish thirrjen që qytetarët të respektojnë të gjitha udhëzimet mbi distancimin social, sidomos kur janë jashtë për nevojat e ditës!

Masazhi i kryetarit Basha

Të dashur bashkëqytetarë, si shumë prej jush sot dola për disa blerje dhe pashë me kënaqësi respektimin e rregullave te distancimit social.

Ndonëse është një ditë e bukur pranvere, nuk duhet të harrojmë që jemi në kushtet e emergjencës dhe karantinës.

Ndaj dua tju përsëris sërish thirrjen time të respektoni të gjitha udhëzimet mbi distancimin social, sidomos kur jeni jashtë për nevojat e ditës! Ruani me fanatizëm distancën 1,5 metër!

E di që për shumë prej jush po bëhet e vështirë, por ju lutem mendoni se në këtë mënyrë po ruani veten, familjen dhe të afërmit tuaj.

Çdo ditë sakrificë për të ruajtur jetën dhe shëndetin është një betejë e fituar. Bashkë do tia dalim. #ditemetemira

1 18

2 21