Ballina Politikë Video/ PD i përgjigjet Ramës me fjalët e këshilltarit të tij, Tony...

Video/ PD i përgjigjet Ramës me fjalët e këshilltarit të tij, Tony Blair

Sekretari i PD, Gazment Bardhi i është përgjigjur Ramës me fjalët e këshilltarit të tij, Tony Blair, i cili shprehet se, gjithçka lidhet me rritjen sa më shpejt të numrit të testimeve.

Postimi i Gazment Bardhit

Edi Rama dëgjoje edhe Toni Blair: “Gjithçka lidhet me rritjen sa më shpejt të numrit të testimeve. Na duhet të dimë se kush e ka sëmundjen apo kush e ka kaluar. Në mënyrë që t’i japim fund bllokimit dhe t’i kthejmë njerëzit në punët e tyre. Të kthejmë pak normalitet në jetët tona të përditshme”.

Edi Rama mos e fshih mungesën e përgatitjeve dhe të kiteve testuese, pas një ekipi mjekësh dhe specialistësh që kanë sakrifikuar edhe shëndetin e tyre duke u infektuar vetë nga virusi.

Koha nuk pret. Nga testimet varet identifikimi i personave të infektuar, shkëputja e zinxhirit të transmetimit e më pas clirimi i ekonomisë dhe tejkalimi i kësaj krize.

Exit mobile version