Berisha: Republika e Surrelit zëvendëson direktiven e OBSH: Testim, testim, testim me kufizim, kufizim, kufizim!

Nje krim i mirefillte i narkoshtetit!

Republika e Surrelit zevendeson direktiven e OBSH:
Testim, testim, testim!

Me direktiven antishkencore kriminale per testimin te kryeepidemiologut te Surrelit:

Kufizim, kufizim, kufizim!

Miq, ndrikull Hajni Maska 5 dite me pare, ne prani dhe aprovim te Edvin Xhahil Maskes deklaroi se per testimin po zbatojme direktiven e vjeter te OBSH. Ajo u detyrua te pranoje keshtu publikisht se nuk zbaton direktiven e dates 15 Mars te OBSH per
Testim Testim Testim, pavaresisht nga pasojat vdekjeprurese te refuzimit te mos zbatimit te saj.

Ne te vertet komiteti politik i kryeepidemiologut xhahil te Surrelit po zbaton direktiven antishkencore kriminale, e cila eshte Kufizim Kufizim Kufizim!

Zbatimi i direktives Kufizim, Kufizim, Kufizim ka per pasoje direkte:

1-vdekshmerine me te larte nga covid 19 ne rajon dhe me te larte se sa 184 vende te tjera te botes. Rikujtoj ketu se ne Kosove per 165 raste ka 3 vdekje. Mali i Zi per 239 raste ka vetem 2 vdekje. Kurse Maqedonia e Veriut per 580 raste ka 23 vdekje kundrejt 22 vdekje qe ka Shqiperia per 386 raste.

2- semundshmerine me te larte ne bote te personelit shendetesor shifra zyrtare eshte 11% kurse ajo reale, sipas disa burimeve eshte 17%, te dy shifrat jane rekord i zi boteror.

Ne shume e shume raste me urdher te Komitetit politik te Edvin Xhahil Surrelit testi nuk u behet as personelit mjeksor qe ka mjekuar per dite te tera te semure me covid 19. Ky eshte nje krim i mirefillte i narkoshtetit!

Duke denuar me ashpersine me te madhe politiken antishkencore kriminale te republikes se Surrelit sipas te ciles kufizim, kufizim, kufizim, kerkoj zbatimin me urgjence te direktives se OBSH per Testim, testim, testim.

Gjithashtu ju bej thirrje mjekve, infermiereve dhe punonjesve te tjere te shendetesise qe kane kontakte me te semure te dyshuar apo te provuar me covid19 dhe qe me urdher kriminal te kryeepidemiologut xhahil te republikes se Surrelit ti drejtohen me letra dhe peticione OBSH per te denoncuar kete krim te shemtuar te narkoshtetit te vetem ne Europe! sb