Nard Ndoka diskrediton Ramën: Po merr në qafe edhe mjekët! Je një m*t i madh…

Ish-ministri i Shëndetësisë, Nard Ndoka ka raeguar ashpër ndaj kryeministrit Rama duke u shprehur se, po merr në qafe edhe mjekët, se qytetarët dhe ne të gjithëve na ke marrë përpara! Ndoka i ka bërë thirrje Ramës që të fusë kokën në ujë të ftohtë.

Ndoka shkruan se duhen hequr mjekët militantë nga drejtimi dhe ekranet që të çlirohet sipas tij siostemi shëndetësor.

“Lëri marritë e tua si “baba i kombit”, boll më! Ti je vetëm një mut i madh!”, vijon Ndoka.

Postimi i Nard Ndokës

O Edi Rama, po merr në qafe edhe mjekët, se qytetarët dhe Ne të gjithëve na ke marrë perpara! Zoti është i madh, përmendu, fute kokën në ujë të ftohtë! Hiqi mjekët militantë nga drejtimi dhe nga ekranet, çliroje sistemin shendetesor, lëri marritë e tua si “baba i kombit”, boll më! Ti je vetëm një mut i madh!

nn