Ballina Aktualitet Breaking News! Kryeepidemiologu Edvin Xhahil Surreli firmosi nga vrima e miut…

Breaking News! Kryeepidemiologu Edvin Xhahil Surreli firmosi nga vrima e miut…

Breaking News!

Sot kryepidemiologu i Republikes te Surrelit firmosi:

Urdher dite

1-Ne te gjithe territorin e republikes se Surrelit perfshire ketu siperfaqet ujore te detrave dhe liqenjve, lejohen te dalin vetem

2-16 raste me covid 19

3- per çdo rast me teper do te kete gjoba,
a-5 milion leke ne rastet me shume se sa 1, denim
b-qeli me covid19 pa afat

4-asnje test per depistim, sepse do na duhet:

a-te shpenzojme teste dhe
b-testet per depistim jane ne kundershtim flagrante me politiken tone per nje epidemi te vogel duke mos zbuluar rastet.

Nga vrima e miut, kryeepidemiologu Edvin Xhahil Surreli!

Exit mobile version