Berisha: Dje Berati 19 raste me Covid-19, kryeepidemiologu Edvin Xhahil Surreli i fsheh

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari I cili shkruan se, vetëm ditën e djeshme kanë qënë 19 raste me Covid-19 në Berat, por ato jajnë fshehur nga qeveria.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Dje Berati 19 raste me Covid-19 dhe kjo fshihet!

Akuza te reja per kryeepidemiologun Edvin Xhahil Surreli:

1- kufizim maksimal i testimit qe te mos zbulohen te infektuarit me covid 19 por dhe fshehje kriminale.

2-fshehje e rasteve qe dalin pozitiv.

E gjitha kjo sepse kryexhahili epidemiolog duhet te thote se ja se si e kufizova epidemine e covid 19!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje Doktor!
Sot kane rezultuar pozitiv me Covid 19, 2 raste ne qytetin e Beratit dhe Ministria e Shendetesise fsheh me urdher rastet.