“Shokohet” Franca! 2475 viktima në dy ditë nga Covid-19

Lajme shokuese vijnë nga Franca pasi në dy ditët e fundit janë regjistruar 1355 viktima, më datën 2 prill dhe 1120 ditën e sotme në total 2475 viktima.

Përveç ditës së djeshme, dita më me shumë viktima ka qenë ajo me një numër prej 509 personash ndërsa sot ndonëse një numër më i ulë t se dje, mbetet i frikshëm.

Raste aktive janë 43823 ndërsa 6662 janë në gjendje serioze për jetën. Sot janë shtuar 5233 raste të reja.

Ndërsa të shëruar janë 14008. Franca është vendi që ka shënuar më shumë viktima në një ditë.