Një shok i madh psikologjik! Futbollisti i Juves me Covid-19, e fejuara shtatzënë

Michela Persico dhe Daniele Rugani rezultuan pozitivë me “Coronavirus”. E fejuara dhe mbrojtësi i Juventusit po përballen me karantinën, duke u izoluar pas rezultatit të tamponit, që vërtetoi infektimin e tyre. Persico, e cila foli në “Canale 5”, tregoi se si reagoi ndaj lajmit për pozitivitetin e të dashurit të saj.

“Kur dëgjova për Daniele, unë kalova 10 minuta të tronditjeje të madhe. Koka ime u përshkrua nga një qark i shkurtër, nisa t’i bëj vetes një mijë pyetje. Kur prekeni nga ky virus, ju përjetoni një shok të madh psikologjik.

Daniele i kishte të pakta simptomat klasike të “Coronavirus”, nuk e dinte nëse ishte pozitiv, ndaj mund t’ua kishte ngjitur të gjithëve. Klubi, duke pasur parasysh simptomat e tij, e konsideroi të këshillueshme për t’i kryer testet. Pas fatit të keq, unë isha e lumtur që Juventusi aplikoi testin e tamponit”, tha ajo.

Partnerja e Ruganit është shtatzënë dhe, disa ditë pas njoftimit të klubit nga Piemonte për mbrojtësin, e bëri të ditur se edhe ajo duhej të merrej me Covid-19: “I bëja vetes pyetje në lidhje me shëndetin e Daniele, timin dhe të fëmijës, pa pasur përgjigje. Në atë moment nuk dija kujt t’i drejtohesha dhe telefonova prindërit e mi, të cilët janë nga Bergamo”.