Mos ju besoni karameleve të këtyre hajdutëve!…

Nga Denisa VATA

Ujku mjegull do.

Te dashur matjane nuk jane milionat per Ne qytetaret. Milionat jane per te mbajtur pushtetin me abuzime dhe vjedhje.

Qeveria ka vite qe ka ne zyrat e saje projekte te depozituara por nuk ju dhane qytetareve matjane.

Pikerisht i jepen specialistit te manipulimeve.

Mos ju besoni karameleve te ketyre hajduteve, por besojini integritetit te matjaneve

Edhe nen drejtimin e znj Farrici edhe nen drejtimin e z. Rizvani projekte te Bashkise Mat te derguara per miratim ne qeveri ka patur dhe Z.Pasha e din mjaft mire kete.

Por qeveria kerkon te ngjashmin e vet.

Hajdute dhe abuzues.Te pavotuar dhe te dekriminalizuar

Keta duhen derguar ne shtepi me e keqja.Me e mira ne burg.

Qytetaret e dine mire se ka projekte te rruges Macukull e Derjan.

Ka projekte te ujsjellsave, shkolla e cerdheve.

Ka projekte te lagjeve brenda Bashkise qe jane ne gjendje te mjerueshme perfshire dhe lagjen e Z.Mala.

Lagjia Drita prane shkolles “Mustafa Gjestila. Lagjia tek “Katrori”.
Lagjia pas Muzeut.

Matjaneve nuk jua ben jeten me te mire sheshi i betonizuar para Bashkise ku parkon vetem “Kryetari “ i bashkise , perkundrazi.

Varferia , mungesa e shkollave, cerdheve, mbyllja e ketyre muajve ne shtepi i ka varferuar edhe me shume.Bizneset e vogla ne Mat po ankohen cdo dite se po falimentojne.

Por te pomposh ne kete kohe per investime kur kryefjala eshte jeta nuk eshte vetem propagande por dhe kriminale.

Investimi i vetem ne keto momente duhet te jete vetem ne shendetesi.

90884419 10218172062192804 4858982341181177856 o 1