Ballina Aktualitet Mashtrim, pafytyrësi dhe vetëm mashtrim…

Mashtrim, pafytyrësi dhe vetëm mashtrim…

Nga Sali BERISHA

Mashtrues të neveritshëm!
Miq, Edvin Kristaq Mashtrimi dhe bashkehajdutet lakej te tij paraqesin 50 milione euro qe i dha per shqiptaret BE, si veper dhe merite personale te tij. Mashtrim, pafytyresi dhe vetem mashtrim.

Bashkimi Europian nga paketa antiCovid19 per vendet e Ballkanit Perendimor dhuroi si vijon fondet e tij ne milions euro:
1- 50 milion Shqiperia
2- 68 milion Kosova
3- 66 milon Maqedonia e Veriut
4- 93 milion Serbia.
5- 57 milion Bosnja Herzegovina.

Miq, duke shprehur mirenjohjen me te thelle BE per ndihmen e tij bujare dhene Shqiperise dhe fqinjve tane, denoj me nerveri dhe percmim perpjekjen primitive dhe te pafytyre te Edvin Kristaq Hajdutit per te paraqitur bujarine e BE ndaj shqiptareve si arritje te tij personale. sb

Shifrat e meposhteme flasin vet!
Shqiperia:
4 Mln € for immediate equipment and health support
11 Mln € for social protection
35 Mln € for economic recovery.
Kosova:
€5m for immediate needs
€50m to ease socio-economic impact
€13m to support🇽🇰budget
Maqedonia e Veriut:
4 mln for immediate needs
50 mln for socioeconomic recovery
9 mln for private sector
3 mln direct budget support

EU announces 93 millions euro package for Serbia for #COVID19:
€15 millions euro for immediate purchase and transport of medical equipment
€ 78 millions euro for economic recovery
Bosnja
7 Mln € for immediate medical needs
50 Mln € for mitigating economic impact.

Exit mobile version