Mashtrim, pafytyrësi dhe vetëm mashtrim…

Nga Sali BERISHA

Mashtrues të neveritshëm!
Miq, Edvin Kristaq Mashtrimi dhe bashkehajdutet lakej te tij paraqesin 50 milione euro qe i dha per shqiptaret BE, si veper dhe merite personale te tij. Mashtrim, pafytyresi dhe vetem mashtrim.

Bashkimi Europian nga paketa antiCovid19 per vendet e Ballkanit Perendimor dhuroi si vijon fondet e tij ne milions euro:
1- 50 milion Shqiperia
2- 68 milion Kosova
3- 66 milon Maqedonia e Veriut
4- 93 milion Serbia.
5- 57 milion Bosnja Herzegovina.

Miq, duke shprehur mirenjohjen me te thelle BE per ndihmen e tij bujare dhene Shqiperise dhe fqinjve tane, denoj me nerveri dhe percmim perpjekjen primitive dhe te pafytyre te Edvin Kristaq Hajdutit per te paraqitur bujarine e BE ndaj shqiptareve si arritje te tij personale. sb

Shifrat e meposhteme flasin vet!
Shqiperia:
4 Mln € for immediate equipment and health support
11 Mln € for social protection
35 Mln € for economic recovery.
Kosova:
€5m for immediate needs
€50m to ease socio-economic impact
€13m to support🇽🇰budget
Maqedonia e Veriut:
4 mln for immediate needs
50 mln for socioeconomic recovery
9 mln for private sector
3 mln direct budget support

EU announces 93 millions euro package for Serbia for #COVID19:
€15 millions euro for immediate purchase and transport of medical equipment
€ 78 millions euro for economic recovery
Bosnja
7 Mln € for immediate medical needs
50 Mln € for mitigating economic impact.