I vihet zjarri Muzeut në Has, qendra e parë arsimore dhe…

Godina më e vjetër dhe e para qendër arsimore në të gjithë qarkun e Kukësit është shkrumbuar tërësisht në orët e para të mëngjesit.

Policia ende nuk ka emra të dyshuar për ngjarjen vandale, ndërsa mësohet se kjo godinë ishte kthyer në muze për Bashkinë e Hasit.

Gjithashtu ekspertët po punojnë dhe për të vlerësuar dëmin ekonomik dhe historik nga shkatërrimi i një prone publike me vlerë.