Gafat e Besës si humor në kohëra kolere!

Nga Luçiano BOÇI

Nuk mbarojnë gafat e Besës!

Në vend që të realizojë një platformë dinjitoze të certifikuar, Ministria kërkon të certifikojë me zor mësuesit.

Mendoje!

Mësuesit që do certifikohen si mësues online (një pjesë e të cilëve kanë vështirësi në përdorimin e online), do e zhvillojnë trajnimin online😇

Shpikje e Besës kjo!

Në cilin vend ndahen mësuesit në mësues terreni dhe mësues online?

Pastaj mësuesi duhet të certifikohet për edukimin në distancë e jo thjesht online.

Trajnimi duhet të bëhet për edukimin në distancë.

Ka një ndryshim shumë të madh midis këtyre dy termave.

Por jetojmë epokën e Ramës dhe Besës e gjithçka është e mundur.

E fundit!

Po si nuk nxorrën një herë dy gisht shkresë këta të ministrisë pa gabime trashanike?!

Injoranca sheshit.

I drejtohen mësuesve me një mal gafash!

Mjerë arsimi e mjerë nxënësit!

1 32

2 24