Akt i pashembullt! Edvin Kristaq Mafia i vetmi kryeministër i globit që u mbylli dyert shtetasve shqiptarë

Nga Sali BERISHA

Akt i pashembullt!
Edvin Kristaq Mafia i vetmi kryeminister i globit qe u mbylli dyert shtetasve shqiptar qe ndodheshin jashte vendit.

Miq, Italia, Franca, vet BE, Kina por edhe SHBA dhe cdo vend tjeter kane mbullur kufinjte per shtetasit e vendeve te tjera me epidemi te covid19. Por asnjera prej tyre, absolutisht asnjera nuk ka mbullur kufinjte per shtetasit e vete, te cilet gjendeshin jashte vendi ne kohen e marrjes se vendimit.

Nje akt te till qe dhunon kushtetuten e çdo vendi te lire por edhe karten universale te te drejtave te njeriut nuk mund ta marre asnje qeveri e nje vendi te lire.

Nje akt te tille, pra mbylljen e kufijve dhe moslejimin e kthimit ne vend te shtetasve shqiptar qe ne kohen e vendimit te mbylljes se kufinjve u gjenden jashte shteti e mori vetem Edvin Xhelati duke i ndeshkuar ata prej dy javesh me meshiren e fatit.

Kete veprim e bente dikur vetem Hitleri Shqiptar i Pasluftes, Enver Hoxha ndaj diaspores politike shqiptare dhe natyrisht mund ta bej sot Kim Jong Une.

I damkosur boterisht per qendrimin e tij çnjerezor ndaj shtetasve te vendit te tij dhe nen presionin e fuqishem nderkombetar, Edvin Kristaq Mafia u detyrua me ne fund te heq dore nga i vendit te tyre per shtetasit shqiptar pasi i ndeshkoi ata me kalvarin e vuajtjeve te renda qe u shkaktoi me vendimin e tij çnjerezor. sb