Ndodh edhe kjo! Përdori shkallët e fqinjit, infektohet me koronavirus

Një burrë në Pekin, është “përqafuar” me koronavirusin e ri, pasi dyshohet se ka përdorur të njëjtat shkallë, që përdorte fqinji i tij i infektuar me virusin.

Burri i identifikuar si Liu, 42 vjeç, është diagnostikuar si mbartës së COVID-19 vetëm nëntë ditë pasi fqinji i tij, i një kati më poshtë, Li, ishte infektuar me virusin korona.

Mjekët besojnë se Li, ka kontaminuar shkallët dhe mjedisin përreth përpara se të shtrohej në spital, duke bërë të mundur në këtë mënyrë që Liu të infektohet, shkruajnë mediat e huaja.