Ballina Aktualitet Një tjetër rast pozitiv me koronavirus në qytetin verior

Një tjetër rast pozitiv me koronavirus në qytetin verior

Një tjetër rast pozitiv me koronavirus është konfirmuar në Shkodër. Një shtetas nga Puka ka qenë i shtruar në spitalin e Shkodrës dhe pas analizave me tampon ka rezultuar negativ, ndërkohë që pas analizave me skaner ka rezultuar pozitiv.

Pas këtij rasti po i nënshtrohen analizave i gjithë personeli i sptalit mjek dhe infermier që kaën pasur nën mbikqyrje këtë pacient.

Kujtojmë se dje Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se numri i të prekurve më kornavirus në vendin tona ka arritur në 123 persona, ndërkohë që 5 persona kanë ndërruar jetë.
Sipas Eugena Tomini nga ISHP është zgjeruar dhe harta me qytetet e prekura, të cilës i janë shtuar dhe Hasi, Berati apo Lezha.

Sipas Tominit numri i personave të shëruar ka shkuar në dhjetë, pavarësisht se ata do të duhet të qendrojnë të vetëkarantinuar edhe për 10 ditë, në mënyrë që të shihet ecuria e tyre.

Ndërsa shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

Tiranë 72 qytetarë
• Durrës 8 qytetarë
• Lushnje 4 qytetarë
• Elbasan 2 qytetarë
• Fier 12 qytetarë
• Rrogozhinë 2 qytetarë
• Kavajë 4 qytetarë
• Korcë 9 qytetarë
• Vlorë 4 qytetarë
• Shkodër 2 qytetarë
• Lezhe 1 qytetarë
• Berat 1 qytetarë
• Has 2 qytetarë

Exit mobile version