Luftë për një thes miell pas shtetrrethimit!

Orët e kufizuara të daljes në kuadër të masave të ndërmarra për parandalimin e koronavirusit, duket se kanë sjellë dyndje të qytetarëve nëpër dyqane.

Duke shfrytëzuaa orët e daljeve qyetatrët në Kukës janë grumbulluar në masë duke marrë thaës mielli, ndërkohë që shihet qartë që nuk është respektuar distance.

“Sot ne Kukes! Pa koment! Pas shtetrrethimit dhe ne pritje te ores policore!!!!!”, thuhet në një video të publikuar në rrjetet sociale.