Ballina News Kaq e pati shëndetësia e koncesioneve, tani të prekurit në çadra

Kaq e pati shëndetësia e koncesioneve, tani të prekurit në çadra

Një tjetër i prekur nga koronavirusi është transportuar në Spitalin Infektiv në QSUT.

Sipas fotove të realizuara nga LSA, personi duket i gjinisë mashkullore dhe për të shmangur filmimin është mbledhur me batanije.

Vetëm ditën e sotme janë zbuluar 104 raste me COVID-19 në gjithë Shqipërinë.

Ndërkohë që në ambientet e jashtme të Urgjencës së QSUT-ë ka filluar ngritja e çadrave, me gjasa për të përballuar një fluks të mundshëm të qytetarëve të prekur me koronavirus.

Exit mobile version