Vdes nga koronavirusi shqiptari në Indonezi

Një shtetas shqiptar ka ndërruar jetë nga koronavirusi në Indonezi ndërsa mësohet se është një 84 vjeçar.

Në total bëhen 4 shqiptarë që kanë ndërruar jetë nga koronavirusi dhe konkretisht dy në Shqipëri, një në Itali dhe i moshuari në fjalë në Indonezi.

Ndërkohë në këtë shtet, numri i shqiptarve të infektuar është tre.

në vendin tonë janë konfirmuar zyrtarisht 64 raste të infektuarish ndërkohë Indonezia numëron 369 raste të personave të infektuar, ndërsa ka patur edhe 32 viktima, mes të cilëve edhe 84-vjeçari shqiptar.