Një tjetër fakt pozitiv, 689 më shumë të shëruar nga koronavirusi në Itali

Lajme aspak të mira vijnë nga Italia përsa i përket viktimave nga koronavirusi.

Vetëm sot janë shënuar 627 viktima të tjera, duke e çuar numrin total në 4032.

Ajo që vihet re është edhe një tjetër fakt se ndërkohë numri i të infektuarve u rrit me 4.670 raste të reja sot dhe numri i total i të prekurve nga koronavirusi ka shkuar në 37.860 persona.

Për fat të mirë, numri i njerëzve të shëruar gjithashtu u rrit, duke arritur në 5129, me një rritje prej 689 dje.