Basha: Ne nuk jemi vetëm! Faleminderit për miqësinë dhe ndihmën në ditë të vështira!

Kryetari i PD, Lulzim Basha shpërndan mesazhin mbështetës te ambasadores amerikane per ndihmën e 100 milionë usd.

Basha: Ne nuk jemi vetëm! Faleminderit për miqësinë dhe ndihmën në ditë të vështira! 🇦🇱🇺🇸

90853471 527629228154315 1126092669269835776 n